You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Gladiatus.hu Fórum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Monday, August 16th 2010, 1:01pm

Fórum regisztráció


Fórum regisztráció - ÚtmutatóElső lépés. Fórum bal oldalán, felül ezt látod:

Register gombra kattints.Utána ezt a képet látod:Ez a fórumhasználat feltétele, sajnos angolul.
Accept (Elfogad) vagy Decline (elutasít)

Accept gombbal elfogadod a feltételeket, és továbblépsz a regisztrációs oldalra.


Regisztrációs oldal:
Username (felhasználó név). Ide beírod a saját felhasználó neved.(azt a nevet, amivel a játékban játszol, vagy másikat)

Email address (email cím). Ide írd be az e-mail címedet

Confirm email address (email cím megerősítő). Ugyan azt az email címet kell megadni, amit az elöző résznél megadtál. Ha nem ugyanazt adtad meg, akkor nem tudsz regisztrálni.

Password (jelszó). A jelszónak minimum 8 karakternek kell lennie. Használj kis és nagy betűket, valamint számokat vegyesen.

Confirm password (jelszó megerősítő). Ugyanazt a jelszót kell beírnod, amit az elöbb adtál meg. Ha nem ugyanazt adtad meg, akkor nem tudsz regisztrálni a fórumra.

Security code (ellenőrző kód). A képen látható karaktereket kell beírni. Ha nem megfelelően írtad be, nem tudsz regisztrálni.
Ha minden adatot megadtál, rákattintasz a Submit gombra, és ha minden adat megfelelő, sikerült a regisztráció. amit egy üzenet (sajnos angolul) tudat is veled.

Ha a regisztráció nem sikerült, a következőt látod:Az általad megadott e-mail címre kapsz egy fórum regisztrációt megerősítő üzenetet, ami tartalmaz egy linket, amire kattintva megerősítheted a regisztrációdat.

A következő alkalommal belépéskor válaszd a Login funkciót
Add meg a neved és a regisztrációkor megadott jelszavad, és kattints a zöld nyílra.

A belépés után olvasd át a Fórum szabályzatát