You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Gladiatus.hu Fórum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Monday, April 10th 2017, 2:05am

A Gladiatus Játék Szabályzata

JÁTÉKSZABÁLYOK:


Az alábbi szabályok valamennyi Gladiatus játékszerveren érvényesek.
Ha úgy érzed, hogy jogtalanul lettél megbüntetve, kérjük, vedd fel a kapcsolatot a játék támogatással itt: http://support.hu.gladiatus.gameforge.com/
Vedd figyelembe, hogy a ránk vonatkozó adatvédelmi rendelkezések értelmében az egyes azonosítókkal kapcsolatos kéréseket és reklamációkat csak az azonosító tulajdonosával vitathatjuk meg, annak megfelelő beazonosítása után.

1. Multi-azonosítók és megosztott IP-kapcsolatok
Minden játékos kezelhet több azonosítót is ugyanazon a szerveren. Ezekről a játékba beépített funkció használatával kell nyilatkozni. Ugyanez a funkció használandó akkor is, ha több játékos játszik ugyanarról az IP címről. A multi-azonosítók és az IP címet megosztó játékosok automatikusan korlátozásra kerülnek, és ezen korlátozások megkerülése más játékosokon keresztül nem engedélyezett.

2. Számlamegosztás
Nem oszthatod meg bejelentkezési adataid más játékosokkal.

3. Játékhibák kihasználása
A játék- és/vagy programozási hibák kihasználása és használata szigorúan tilos. Ha egy játékos hibát talál, erről köteles azonnal értesíteni a játék támogatást.

4. Botok és szkriptek
Programok vagy szkriptek használata a többi játékossal szembeni jogosulatlan előnyszerzés érdekében nem engedélyezett. Ez magában foglalja a botokat, makrókat és minden egyéb automatizált szkriptet is.

5. Valós életbeli fenyegetések
A más személyek (felhasználók, csapattagok vagy Gameforge képviselők) felé irányuló károkozási szándéknyilvánítások kifejezetten tiltottak.

6. Tartalom
A következő tartalmak nem engedélyezettek semmilyen Gladiatus-szal kapcsolatos platformon:
  • sértések (ez magában foglalja mind a nyílt, mind a burkoltan fogalmazott sértéseket a profilokban, nevekben, üzenetekben, hírekben, céhnevekben, céh profilokban stb.) és a más emberek felé irányuló nem megfelelő magatartás
  • bármely fajta politikai és vallási nézet, pornográfia, rasszizmus vagy szélsőséges nézetek bárminemű kifejezése
  • spam (szemetelés) és bármilyen, nem a Gameforge-hoz kapcsolódó üzlet/szervezet vagy weboldal reklámozása
  • Nyelv – a hu.gladiatus.gameforge.com oldal hivatalos nyelve a magyar, ugyanakkor az angol általában szintén megengedett.
  • Csapattag (Közösségi csapattag vagy Gameforge alkalmazott) megszemélyesítése által félrevezető információk kiírása, vagy más játékosok szankciókkal történő fenyegetése tilos.

7. Felhasználási feltételek
Az ÁSzF rendelkezései kiegészítik ezen szabályokat és szintén betartandók.

Similar threads